​Apple Arcade en Apple TV+ gaan 4,99 euro per maand kosten

10 september, 2019 door Laura Jenny 0

Tijdens het langverwachte Special Event van Apple is vanavond meer toegelicht over de games van Apple Arcade en de films en series van Apple TV+. De diensten komen niet op hetzelfde moment uit, want Arcade start al op 19 september en TV+ op 1 november. Ze kosten wel hetzelfde: Apple TV+ kost 4,99 euro per maand en Apple Arcade kost 4,99 euro per maand. Het gaat daarbij om een gezinsabonnement.

Apple Arcade

Apple werkt samen met diverse gamedevelopers aan zijn nieuwe streamingdienst voor videogames: Apple Arcade. Je kunt met een lidmaatschap de games van Apple Arcade direct downloaden, die te vinden zijn onder een speciaal icoon binnen de App Store. Apple belooft dat er elke maand nieuwe games bijkomen. 19 september verschijnt Apple Arcade in meer dan 150 landen. Het gaat 4,99 euro per maand kosten voor een gezinsabonnement. Er is niets gezegd over een persoonlijk abonnement. Je kunt de service één maand gratis uitproberen. Er waren op het podium enkele ontwikkelaars aanwezig om meer te vertellen over enkele aankomende games:

Konami

Een van die ontwikkelstudio’s is Konami. Frogger in Toy Town is een moderne variant van Frogger, maar nu voorzien van power-ups zodat je meer interactie hebt met obstakels. Zo is er Superfrogger, waardoor Frogger ineens veel sneller gaat. Je kunt je Frogger voorzien van diverse outfits. Frogger in Toy Town is een launchgame voor Apple Arcade.

Capcom

Capcom toont een duikgame waarin je als een soort astronaut door een kleurrijke wereld vol vissen beweegt. Er zijn naast vissen ook enorm grote insecten om mee te vechten, waarvoor je gelukkig een gun op zak hebt. Shinsekai: into the Depths is ook alleen beschikbaar op Apple Arcade.

Annapurna

Annapurna komt met een wat abstractere ritmische game waarin je op een motor of een soort blade door een strakke wereld vliegt. Je moet hartjes verzamelen voor meer punten, want het doel is uiteindelijk om alle stukjes van het hart van Sayonara bij elkaar te vinden in deze game genaamd Sayonara Wild Hearts.

Apple TV+

We wisten al dat het binnenkort zou komen: Apple TV+ start 1 november. De serie- en filmstreamingdienst van Apple kwam kort ter sprake tijdens de presentatie. Het gaat 4,99 euro per maand kosten voor de hele familie. Koop je tussen nu en die tijd een Apple-product, dan krijg je 1 jaar Apple TV+ gratis.

Eerder kwamen al de trailers uit van drie Apple TV+-exclusives: For All Mankind, Dickinson en The Morning Show. Vanavond heeft Apple de eerste trailer getoond van See, waarin Jason Momoa samen met de rest van de mensheid het zicht is kwijtgeraakt.

Het was een evolutie die er eeuwen over heeft gedaan om in ons dna te raken, maar het wordt een probleem als er kinderen worden geboren die wel weer kunnen zien. Het is een serie gemaakt door de mensen achter de moderne Planet of the Apes-films.

Apple TV+ start 1 november in meer dan 100 landen.

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën