​Apple kondigt iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPad 7 aan

10 september, 2019 door Redactie Dutchcowboys 0

Apple heeft tijdens het Special Event vanavond de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPad 7 aangekondigd. Er is bovendien ook een nog grotere iPhone 11 Pro getoond: iPhone 11 Pro Max.

Het design

iPhone 11 lijkt qua uiterlijk op de andere iPhones. Het is voorzien van een 6.1 inch retina display met notch. De telefoon komt in zes kleuren. Ook iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max hebben geen grote designwijzigingen. Wel hebben zij grotere displays: 5,8 inch voor de Pro en 6,5 inch voor de Pro Max. Deze toestellen komen in midnight green, space grey, zilver en goud.

De camera’s

De camera’s op de achterkant van iPhone 11 zijn beide 12 megapixel. Hiermee kun je zowel wide view als ultra wide view-foto’s en video’s maken, wat betekent dat je een groothoeklens bij je hebt om zelfs als je vlak voor een gebouw staat, toch het hele gebouw op de foto te kunnen zetten. Dit was al voorspeld in de geruchten.

Er kunnen 4K-video’s in 60 frames per seconde worden opgenomen. Met QuickTake kun je een snelle video schieten. Je hoeft alleen de ronde shutterknop (die je ook gebruikt om een foto te maken) langer in te drukken en de telefoon start de video. Aan selfies (en Face ID) is ook gedacht. Dankzij de 12MP TrueDepth Camera kun je selfies maken zoals je dat gewend bent, maar draai je de telefoon horizontaal, dan verbreedt het scherm. Je kunt met de nieuwe iPhone ook selfievideo’s in slow-motion maken, wat Apple #Slowfies noemt.

Er zitten drie camera’s op de Pro-variant van iPhone 11. Een 12 MP wide camera, een 12 MP telephoto camera en een 12 ultra wide camera waarmee je 120 graden kunt zien. Je kunt 4 x optisch zoomen met deze telefoon. Er zit ook een nachtmodus op de telefoons, waardoor er meer op je foto’s te zien is in clubs en andere donkere locaties.

Apple iPhone 11 Pro
online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën