​Apple Worldwide Developers Conference van 3 tot 7 juni in San Jose

15 maart, 2019 door Redactie Dutchcowboys 0

Apple heeft bekendgemaakt dat de jaarlijkse Worldwide Developers Conference zal plaatsvinden in het McEnery Convention Center in San Jose van 3 tot en met 7 juni.

30 jaar WWDC

En het is een bijzonder event. Want het is alweer de dertigste verjaardag van dit toch belangrijke event op de kalender van Apple. Ook dit jaar komen weer de meest innovatieve en creatieve ontwikkelaars samen in San Jose. Nu er meer dan 1,4 miljard devices draaien op iOS, macOS, watchOS of tvOS geeft WWDC 2019 inzicht in de toekomst van deze platforms. Daarnaast kunnen deelnemers samenwerken met de Apple engineers achter de technologieën en frameworks waar ontwikkelaars op bouwen.

Laatste nieuwtjes

Op het podium van WWDC 2019 worden uiteraard weer de laatste nieuwtjes van Apple bekendgemaakt. Daarnaast wordt uitgebreid aandacht besteed aan het baanbrekende werk dat ontwikkelaars verrichten om nieuwe ervaringen te creëren op het gebied van machine learning, augmented reality en gezondheid en fitness.

Het programma dit jaar zit boordevol technische sessies, praktische workshops en gastsprekers om de ontwikkelaarscommunity van Apple en de nieuwe generatie appbouwers de kennis en tools te bieden waarmee ze hun ideeën kunnen realiseren.

Aanmelden voor het event

Ontwikkelaars kunnen vanaf nu tot en met 20 maart om 17:00 uur (PDT) toegangskaarten aanvragen via de WWDC-website. Deze kaarten worden door middel van een willekeurig selectieproces uitgegeven. Iedereen die een kaart heeft aangevraagd, zal uiterlijk 21 maart op de hoogte worden gebracht van de status van de aanvraag.

Livestream

Iedereen wereldwijd, van ontwikkelaars tot Apple liefhebbers, kunnen de conferentie ook gewoon thuis live streamen via de WWDC-app voor iPhone, iPad en Apple TV, en op de Apple Developer-website.

[Fotocredits © Apple]

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën