​De 3D Printed Habitat Challenge van NASA: dit zijn de winnaars

15 april, 2019 door Redactie Dutchcowboys 0

Settelen op Mars lijkt misschien een futuristisch idee, maar een toekomst waarin we leven op andere planeten komt toch wel erg dichtbij met de winnende designs van NASA's 3D Printed Habitat Challenge. De top drie van de finalisten is bekend, en de ontwerpen liegen er niet om: zo zou de toekomst van de mensheid er wel eens uit kunnen zien.

De challenge

De 3D-Printed Habitat Challenge ging in 2015 van start. Tijdens deze competitie ontwerpen verschillende teams woningen die geschikt zijn voor Mars, de maan en andere planeten. Fase 1 stond in het teken van het architectonische concept en werd in datzelfde jaar afgerond. De tweede en derde fase waren gericht op de technologie achter de bouwmaterialen. In deze fase (4), waarbij de drie finalisten zijn gekozen, moesten 11 teams uitgebreide renders van de digitale ontwerpen ontwikkelen. Dit werd gedaan met ‘modeling software’. De teams presenteerden hun modellen aan de hand van een video, waarin verschillende aspecten van de ruimte-vriendelijke bouwwerken nader werden toegelicht.

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën