​Disneyland Parijs komt met nieuwe Marvel gethematiseerde attractie

13 februari, 2018 door Redactie Dutchcowboys 0

Deze week heeft Disneyland Parijs plannen onthuld om de Marvel Superhelden tot leven te laten komen in het Walt Disney Studios Park met een volledig nieuwe Marvel gethematiseerde attractie.

Het nieuws komt van Walt Disney Parks and Resorts voorzitter Bob Chapek. Tijdens de D23 Expo Japan maakte hij aan de 2.000 aanwezige fans de nieuwste projecten bekend die in ontwikkeling zijn voor Disney bezoekers over de hele wereld, inclusief die voor Disneyland Parijs.

Deze nieuwe ontwikkeling bouwt verder op het momentum van de 25e verjaardag van het Resort en volgt na het recente nieuws dat Walt Disney Parks and Resorts zich klaar maakt om nog meer populaire verhalen en figuren naar deze Europese nummer één toeristische bestemming te brengen, waardoor de bezoekers van Disneyland Parijs nog meer entertainment en attracties kunnen beleven.

Marvel thema

Rock 'n' Roller Coaster Starring Aerosmith wordt volledig getransformeerd tot een nieuwe Marvel gethematiseerde attractie, waar bezoekers samen met Iron Man en hun favoriete Avengers een razendsnel hyperkinetisch avontuur beleven.

Met de toevoeging van deze nieuwe attractie komt er een permanente aanwezigheid van Marvel, die ervoor zorgt dat dit park een nog grotere aanrader wordt voor alle bezoekers.

Al deze ambitieuze Marvel ontwikkelingen in Disneyland Parijs zullen nieuwe meeslepende Superhelden ervaringen brengen voor onze bezoekers en zullen de aantrekkingskracht van het Resort versterken.
- Catherine Powell, President van Euro Disney S.A.S.
online adverteren www.zanox.nl

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën