​Nieuwe generatie Apple Watch aangekondigd

10 september, 2019 door Laura Jenny 0

De vijfde serie Apple Watch is aangekondigd. Het slimme horloge krijgt een retina display dat altijd aan is en maar wel de hele dag zal doen op één keer opladen. Het scherm is zo gemaakt dat je je pols niet van positie hoeft te veranderen om hem te bekijken.

Kompas

Er zit een kompas in het horloge, waardoor je in de Maps-app kunt zien welke kant je op gaat. Er is ook een Night Sky-optie, waarmee je aan de hand van het kompas sterren kunt kijken. Je hoeft niet meer je iPhone bij de hand te hebben om een noodnummer te bellen, want dit kan met een druk op de knop via de Apple Watch.

Deze nieuwe generatie wordt voorzien van nog meer uiterlijke mogelijkheden dan eerder in een Apple Watch. De aluminium variant is verkrijgbaar in zilver, goud en space grey en zijn gemaakt van 100 procent gerecycled aluminium. De stainless steel-variant komt in goud, space black en een roze kleur genaamd polished. Voor het eerst komt de Watch nu ook in titanium en keramisch wit.

Nike en Hermes

Er zijn bovendien Apple Watch Nike-modellen met eigen watchfaces en bandjes. Hetzelfde geldt voor Hermes, herkenbaar aan het klassieke Hermes-patroon of -voor het eerst- zwart leer.

Je kunt met de nieuwe Watch zwemmen en je hartslag meten. De adviesprijs is 399 dollar. Cellulaire modellen zijn 499 dollar. 20 september zijn ze verkrijgbaar in de Apple Store.

Medische research

Apple heeft een nieuwe Research-app gemaakt waardoor mensen met hun Apple Watch mee kunnen doen aan medische studies. Het gaat alleen om Amerikaanse gebruikers. De research draait om hart en beweging, de cyclus van vrouwen en gehoor.

Apple Watch
online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën