​Rico Verhoeven komt met eigen fitness app: The Winners Workout

13 februari, 2018 door Redactie Dutchcowboys 0

Altijd al willen trainen als een wereldkampioen? Dat is vanaf nu mogelijk - kickbokser Rico Verhoeven lanceerde vandaag namelijk zijn eigen fitness app “The Winners Workout”.

Deze applicatie is gebaseerd op de 50-dagen trainingsmethodiek van de bokser en is bedoeld om meer mensen in beweging te krijgen. Je hoeft natuurlijk niet hetzelfde niveau te hebben als Verhoeven, de honderden oefeningen zijn zo aangepast dat iedereen er gebruik van kan maken. De app is per direct verkrijgbaar voor iOS en Android, zonder abonnement maar kost wel eenmalig €8,99.

Rico Verhoeven

Naar aanleiding van de vele vragen die Rico Verhoeven (de GLORY Heavyweight World Champion Kickboxing) krijgt over zijn fitness regime en de manier waarop hij in shape blijft, besloot hij zelf een platform te creëren om iedereen te inspireren en activeren om de winnaar in zichzelf naar boven te halen.

Verhoeven: “Met de app hoop ik Nederland in beweging te krijgen en mijn visie op sporten over te brengen. Het is geen afslank-app en het is ook niet bedoeld om meer spierballen te kweken. Dat zie ik als een leuke bijkomstigheid.” Dat je in de sportschool of gewoon thuis kunt trainen is volgens Verhoeven een van de voordelen. Ongeacht welke dag het is, kun je zelf bepalen of je thuis, in de sportschool of buiten in de tuin of het park je oefeningen doet.

rico-verhoeven-app-android
online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën