​Samsung lanceert nieuwe Portable SSD T5​

16 augustus, 2017 door Redactie Dutchcowboys 0

Samsung onthulde deze week een nieuwe portable SSD T5. Deze is gebouwd met Samsung's nieuwste 64-laags V-NAND technologie. Daardoor biedt de nieuwe portable solid state drive (PSSD) nog snellere transfersnelheden met geavanceerde dataversleuteling. En door het compacte design heb je waar en wanneer je wilt toegang tot al je waardevolle data.

540 MB/s

De nieuwe T5 haalt snelheden tot 540 MB/s en is daarmee tot 4,9 keer sneller dan traditionele externe harde schijven (HDD). Met deze snelheid maakt dit het ideale device voor content creators, zakelijke en IT-professionals en consumenten die eenvoudig en snel toegang tot data willen.

Klein formaat

De T5 past overigen gewoon in de palm van je hand (74 x 57,3 x 10,5 millimeter) en weegt nog geen 51 gram. De aluminium behuizing heeft twee metal finishes: Deep Black (modellen 1 TB en 2 TB) en Alluring Blue (modellen 250 GB en 500 GB).

Schokbestendig

Daarnaast beschikt de T5 ook over een schokbestendig frame en ook het ontbreken van bewegende onderdelen beschermt je data beter. Het is zelfs mogelijk om hem 2 meter te laten vallen zonder dat er schade optreedt.

PC en Mac

De Samsung Portable SSD Software voor PC’s en Macs heeft de AES 256-bit hardware data-encryptie als basis. Zo configureer je je beveiligingsinstellingen en ontvang je de recentste firmware en software-updates met gemak. Ook is er een mobiele app voor Android-smartphones en -tablets. De T5 beschikt over twee kabels: USB-C to C en USB-C to A, daarmee is hij geschikt voor meerdere apparaten.

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën