​Vijf dingen om meteen te kijken nu Disney+ er is

19 september, 2019 door Redactie Dutchcowboys 0

Netflix en Amazon Prime opgelet, Disney+ is er. De streamingdienst is nu live en hoewel nog lang niet alle content erop staat die wordt verwacht bij de officiële launch in november, staan er al een heleboel pareltjes op. Met deze vijf dingen zit je meteen goed.

Steamboat Willie

Het kost je maar 7 minuten, maar zeker als je net Disney+ hebt, dan wil je misschien even snel kijken wat het is. Steamboat Willie is heel speciaal voor Disney, want het is de eerste keer dat hij zijn eigen film(pje) had. Vergis je niet, Steamboat Willie is stokoud: de short, zoals we het nu zouden noemen, dateert uit 1928. Het was niet alleen een debuut voor Mickey als boegbeeld van Disney. Het was ook nog niet zo vaak voorgekomen dat een tekenfilm synchroon geluid had. Kortom, het kijken waard.

online adverteren www.zanox.nl

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën