​You vs. Wild: vermakelijk interactief, maar lang niet zo spannend als Bandersnatch

20 april, 2019 door Redactie Dutchcowboys 0

Afgelopen december bracht Netflix de eerste interactieve 'Choose your own adventure' film voor volwassenen uit, genaamd 'Bandersnatch'. Kijkers kiezen bij deze nieuwe vorm van tv-kijken zelf hoe het verhaal verloopt, en dat liep in het geval van Bandersnatch soms aardig bloederig af. Sinds vorige week is 'You vs Wild' te zien op het populaire streaming platform, met niemand minder dan survival goeroe Bear Grylls. De kijker maakt beslissingen die de leidraad vormen tijdens zijn missie om te overleven in ruige gebieden. Entertaining is het zeker, maar hoe hard je ook probeert: écht schokkende dingen zullen er bij deze gezinsvriendelijke serie niet gebeuren.

online adverteren www.zanox.nl

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën