1.677 regisseurs​ voor nieuw spotje met Jean-Claude Van Damme

19 juli, 2019 door Redactie Dutchcowboys 0

In België wil Orange consumenten zoveel mogelijk verschillende keuzes bieden. Daarom lanceerde het deze week Love Duo, een combinatie van een mobiel abonnement naar keuze met vast internet in een pack. Ze leggen de keuze naar eigen zeggen bij de gebruiker, die alleen zal betalen voor de diensten die hij echt nodig heeft. Uiteraard kan een mediacampagne dan niet ontbreken. Bovenstaande nieuwtje is niet zo heel spannend, maar dat is de uiteindelijke campagne wel.

Jean-Claude Van Damme

Ze hebben namelijk gekozen voor een hoofdrol van het Belgisch icoon en wereldwijde cultheld, Jean-Claude Van Damme. De werkwijze van de campagne was wat gedurfd. Het Belgische publiek kon namelijk zelf beslissen wat hij zou moeten uitspoken in de spot.

Orange heeft dus in totaal 1.677 inzendingen weten te verwerken in het spotje. Dat hebben ze weten te realiseren door creatief om te springen met het décor, locaties, personages, voertuigen, acties en meer... Het is dus een commercial geworden met 1.677 verschillende regisseurs.

Het eindresultaat is op zijn minst absurd te noemen. Ondermeer dwergen, ufo’s en katten passeren de revue. En uiteraard volgt er de befaamde split!

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën