10x goedkoop leuke dingen doen met je vriendje

11 juli, 2019 door Girlscene RSS 0

Ben je vaak blut, maar wil je wel graag leuke dingen doen met je lover? Het is mogelijk! Want niet alles hoeft veel geld te kosten. We hebben een paar leuke dingen op een rijtje gezet die je met je vriendje zou kunnen ondernemen. En het leukste ervan is dat ze allemaal minder dan €10 kosten!

- Poolen
Poolen zou misschien niet zo snel in je opkomen, maar het is vaak ontzettend leuk als je het doet! Helemaal als je het nog niet zo vaak (of misschien nog nooit) hebt gedaan. Kun je je lover mooi om hulp vragen en kan hij zijn kunsten aan jou laten zien! Een pooltafel kost rond de zeven euro per uur.

- Zwemmen
Met zijn tweeën lekker zwemmen in een zwembad en lol hebben in de glijbaan en stroomversnelling. Na afloop lekker eventjes in het bubbelbad en daarna de sauna in. Is dat niet even heerlijk genieten met je vriendje? Een middag onbeperkt zwemmen kost meestal niet meer dan vier euro.

Strand
Bekijk 's avonds even de weersverwachting voor de volgende dag. Wordt het mooi weer? Zet dan je wekker op tijd en ga lekker met z'n tweeën naar het strand! Als jullie een goede plek in het zand hebben gevonden, kunnen jullie heerlijk genieten van het lekkere weer. Verveling slaat toe? Doe dan een potje Draw Something in het zand!

– Taart bakken
Leuk om met je vriendinnen te doen, maar net zo leuk om eens met je vriendje te doen. Ga samen naar de supermarkt, koop allerlei lekkere dingetjes en ga thuis in de keuken aan de slag. Als de taart helemaal klaar en afgekoeld is, kunnen jullie samen genieten van een eigen gebakken taart. Is taarten bakken toch niet helemaal je ding maar hou je wel van koken? Maak dan samen allerlei lekkere kleine hapjes, een beetje een tapas idee, en smikkel daarna alsnog samen op!

- Waterfietsen
Deze kun je onthouden tot het straks heerlijk zomerweer is: waterfietsen. Lekker dobberen in het water en genieten van het zonnetje. Leuke bijkomst: op het water word je sneller bruin! Eén waterfiets kost zo rond € 8,50 euro per uur. Vind je waterfietsen te saai? Ga dan een middagje kanoën!
Picknicken
- Midgetgolfen
Misschien lijkt midgetgolfen een beetje kinderachtig, maar probeer het eens uit. Je zal zien dat het samen met je lover hartstikke leuk is. Wie weet maak je hem nog in! Anderhalf uur midgetgolfen kost rond de vijf euro.

- Picknicken
Kleedje, hapjes en drankjes mee en heerlijk picknicken in het park. Super romantisch en daarnaast goedkoop. Je kunt kijken wat er zoal thuis ligt aan lekkere hapjes en drankjes. Dus wie weet ben je hartstikke goedkoop uit. Denk aan lekkere hapjes zoals knakworstjes, broodjes, salades etc. Het is maar net wat jullie lekker vinden! Als je eventjes actief wilt zijn, neem dan je badminton racket mee en ga lekker bewegen.

– Museum
Een museum is saai, horen we jullie al denken. Nou, dat hoeft niet altijd! Er zijn heel vaak tentoonstellingen die gratis zijn. Zo was er laatst in Utrecht een tentoonstelling van Red Bull. Heel veel mensen zijn aan de slag gegaan met blikjes Red Bull en daar zijn de mooiste creaties uit gekomen!

- Boswandeling maken
Met zijn tweeën rondwandelen in de natuur en op de meest romantische plekjes uitkomen. Met het zonnetje erbij is het heerlijk om even buiten te zijn en kunnen jullie samen zijn. Gezond en goedkoop!

– Bioscoop
De bioscoop is tegenwoordig ietsje duurder geworden, maar valt nog steeds onder een tientje. Er zijn vaak nieuwe films uit en jullie kunnen het er vast wel over eens worden welke film jullie willen zien. Thuis op de bank film kijken kan natuurlijk ook altijd nog.

Het is altijd leuk om samen iets met je vriendje te doen. Heb je nou nog geen vriendje? Niet getreurd, de meeste tips zijn ook heel leuk om met een vriendin te doen.

Beeld: 

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën