11 series van vroeger die we nog steeds missen

9 oktober, 2019 door Girlscene RSS 0

Eindeloos kon je kijken naar Jetix en Nickelodeon. Als je thuiskwam van school was het eerste wat je deed de televisie aanzetten omdat je je favoriete serie echt niet wilde missen. Tegenwoordig heeft Netflix deze plek ingenomen en stel je je geen leven meer voor zonder. Toch is het heerlijk nog een keertje terug te denken aan die goede oude tijd van Rocketpower en Hannah Montana. 

Beugelbekkie
Dat ene meisje dat altijd met haar beugel vastkleefde aan haar kluisje op school. Beugelbekkie, je kent haar vast nog wel. De laatste aflevering werd uitgezonden in 2004, dus reken maar uit hoe lang we al leven zonder dit blonde, klunzige meisje. Ohja, en Maria niet te vergeten. 

Totally Spies
Het leven van Clover, Alex en Sam was onvoorstelbaar. Het waren spionnen en dat vond je geweldig. Hoe zij schurken bestreden met de gadgets van Jerry, weet je nog? De laserlipstick en de compowder? Je bewonderde ze en je zou niets liever willen dan in hun spionnenschoenen staan. 

Rocketpower
Skaten, ijshockey, surfen en snowboarden. Ze konden het allemaal, de bende van Rocketpower. Onder leiding van Otto niet te vergeten. Tot 2004 werd deze geweldige serie uitgezonden en we missen het nog elke dag. 

Dunya en Desie
Van 2002 tot 2004 konden we genieten van de puber-problemen van Dunya en Desie. Twee totaal verschillende meiden, maar ze konden (meestal) niet zonder elkaar. Bedankt Zapp voor het uitzenden van deze hilarische serie. 

Het Huis van Anubis
Een internaat waar elke dag iets nieuws te beleven was. Soms hoopte je dat je ook ooit in zo'n huis terecht zou komen. Lekker verwend worden door Trudy, maar soms was het toch wel erg spannend wat er allemaal gebeurde in de kelder van dat huis. En ja, dan had je nog Victor. Deze man maakte je soms wel een beetje bang. 

ZOOP
De avonturen van ZOOP waren jaloersmakend. Ouwehands Dierenpark werd in één klap je favoriete dierentuin. Een hecht team dat al die dieren verzorgden, dat was geweldig om te zien. En dan hebben we het nog niet eens over de films van ze gehad. 

Lizzie McGuire
Deze Amerikaanse komedieserie was echt hilarisch. We worden meegenomen door de tienerjaren van Lizzie. We maakten ook kennis met haar vrienden, docenten en haar lieftallige broertje Matt, we all love him. 

Pokémon
"Gotta catch 'em All." Pokémon is een begrip onder de animatieseries. Al die gekke Pokémons die met elkaar de strijd aan gingen. Pikachu, Snorlex, Misty, Bulbasaur en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Maar je moest wel oppassen voor Team Rocket. Zij wilden de boel verzieken. Je krijgt nog steeds de kriebels van dit verschrikkelijke trio. 

De Tofu's
Je kon het je nauwelijks voorstellen. Leven zonder stroom, zelf kleding maken en voedsel verbouwen. Zo ging het eraan toe in het land van Tofu. Maar ondanks dat het een beetje een rare familie was, voelde het toch altijd als een warm bad. 

Hannah Montana
Wat een leven had die meid. Miley die overdag een doodnormaal schoolmeisje was, veranderde in de avonduren in een superster. Niemand wist van dit geheim behalve haar familie. Natuurlijk was haar leven één groot drama en dat maakte het juist hilarisch om naar te kijken. 

iCarly
Wat keken we op tegen Carly, Sem en Freddie met die internetshow van ze. Altijd ging er wel iets mis en dat was gewoon mooi om te zien. De humor van Carly, de brutaliteit van Sem en de onzekerheid van Freddie maakten dit een geweldige serie. 

Beeld: iStock | Bron: Wikipedia

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën