12 aanhoudingen bij relletjes in Amsterdam

16 maart, 2019 door ANP 0

Bij een aantal relletjes tussen jongeren en de politie rond het Westerpark in Amsterdam zijn vrijdagavond twaalf aanhoudingen verricht.

Enkele tientalen jongeren waren richting het Amsterdamse park gekomen om, volgens berichten op sociale media, met elkaar op de vuist te gaan. Toen de Mobiele Eenheid (ME) en andere politie-eenheden charges uitvoerden, richtten de jongeren zich voornamelijk tegen de politie. Daarbij werden vernielingen aangericht aan een bushokje, geparkeerde auto’s en fietsen.

,,Uiteindelijk zijn er in totaal twaalf aanhoudingen verricht”, aldus een woordvoerder van de politie. ,,Uit de verhoren moet blijken wat exact de aanleiding is geweest voor de relletjes en waar de jongeren vandaan komen.” In overleg met de politie sloot de op het terrein van de Westergasfabriek aanwezige kermis een uur eerder.

Het bericht 12 aanhoudingen bij relletjes in Amsterdam verscheen eerst op Nieuws.nl.

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën