2018 Macbook Pro blijft rammelen met nieuwe speakerproblemen

10 augustus, 2018 door Nichal Joosse 0

De 2018 Macbook Pro gaat zeker niet de boeken in als Apple's meest robuuste laptop. Na de vreselijk warm wordende 15 inch modellen die ervoor zorgden dat de processor in het duurste model niet naar behoren werkte en de vorige week ontdekte Kernel Panic die kan optreden is er nu een nieuw probleem: de speaker. Een heel aantal Apple klanten melden dat hun speakers een raar krakend of zoemend geluid maken als ze muziek afspelen of anderszins geluid produceren.

Als je naar de video's luistert die MacRumors heeft verzameld lijkt het er op dat dit een softwareprobleem is, want een kapotte speaker klinkt doorgaans de hele tijd slecht, in plaats van willekeurig kraakjes te vertonen die niet samenhangen met bassen of andere specifieke tonen die in de media zitten die afgespeeld worden. Het probleem doet zich zowel bij de 13- als 15-inch modellen voor.

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën