3x frisse drankjes voor bij de paasbrunch

15 april, 2019 door Inge van Breda 0

Bij een geweldige paasbrunch hoort natuurlijk ook een lekker drankje. Ga voor één van deze drie drankjes; stuk voor stuk lekker fris en ze zien er óók nog eens prachtig uit. 

De drankjes zijn allemaal alcoholvrij, maar je kunt natuurlijk ook voor één van deze cocktails gaan. Het is maar waar je aan toe bent!

karnejus met verse munt
Karnejus verse munt delicious
Wij kunnen nu al niet wachten tot we aan die uitgebreide paasbrunch kunnen beginnen. Van deze superfrisse karnejus wordt iedereen blij. Tip van de redactie: de karnejus is extra lekker met verse ingrediënten – het liefst uit eigen tuin.

verfrissend drankje: komkommer-cranberrybruiswater
komkommer cranberry bruiswater delicious

Dit lekkere frisse drankje is een ideale dorstlesser aan de paastafel. Snel gemaakt en een paar uur later te serveren. Je kunt ‘m ook met gezoet cranberrysap maken.

mocktail: rosemary’s pear
rosemarys-pear-mocktail-delicious
Deze rosemary’s pear valt onder de zogenaamde mocktails (een cocktail zonder alcohol). De combinatie van zoet perensap met de frisse, licht bittere twist van bitterlemon is verrukkelijk.

The post 3x frisse drankjes voor bij de paasbrunch appeared first on delicious. magazine.

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën