4x tipsy roast

6 december, 2018 door Redactie delicious. 0

Gezellig: een huis vol met kerst. Groot gebraad is dan een goed idee. Smaakt geweldig, is het pronkstuk op tafel, de verrassing is groot als je het aansnijdt én het hele huis ruikt hemels. Culinair redacteur Dosia Brewer geeft roast als côte de boeuf, kalkoen, fricandeau en lamsschouder een kersttic van sherry, banyuls, pastis of gin, waardoor het vlees nog malser en lekkerder wordt.

Op zoek naar een bijgerecht? Bekijk onze tips!

lamsschouder met dragonaardappels en pastissaus
lamsschouder met patissaus delicious.
Dit heerlijke gebraad met patissaus is heerlijk. Het moet even in de oven staan, maar dan heb je ook wat: een heerlijke malse lamsschouder met de kruidige smaak van patis!

kalkoen met sherrysaus
kalkoen met sherrysaus delicious.
Culinair redacteur Dosia: ‘Laat de sherry meekoken voor een stevige basissmaak en roer er op het laatst nog een scheutje door. Dan blijf je de smaak van de sherry proeven!’

varkensfricandeau met ginsaus
varkensfricandeau met ginsaus delicious.
Bij deze varkensfricandeau past een stevige saus!  Niets lekkerder dan een flinke scheut gin om de saus nóg meer smaak te geven.

côte de boeuf met banyulssaus
côte de boeuf met banyulssaus delicious.
Banyuls is versterkte wijn met een intens fruitige smaak, die perfect combineert met de runderribstuk. De bittere chocolade geeft de rijke saus een extra warme, diepe smaak!

 

 

The post 4x tipsy roast appeared first on delicious. magazine.

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën