5x de allerleukste foodfestivals van deze herfst & winter

9 oktober, 2019 door Redactie delicious. 0

In de zomer struinen we met een cocktail in de hand en een zonnebril op langs alle foodfestivals. Maar wat dacht je van warme chocolademelk met zelfgeroosterde marshmallows op een kerstmarkt of winterfestival? Daarom: 5x foodfestivals tot het eind van het jaar waar jij winterse foodinspiratie op kan doen. Muts op en gaan!

Liever meteen zelf aan de slag met winterse gerechten? De allerlekkerste recepten voor koude dagen ontdek je hier!

Vegenement VegFestNL, Utrecht
2 en 3 november

In het eerste weekend van 2 en 3 november draait het bij de jaarbeurs Utrecht helemaal om vegan koken en leven. Neem een kijkje in de keuken van een van de vegan chefs die tijdens het evenement live koken of luister naar een van de sprekers die jou meer vertellen over de vegan lifestyle. Daarnaast is er een bruisende productmarkt, waar alles natuurlijk vegan, plasticarm, zoveel mogelijk fairtrade en biologisch is!

Alle info met betrekking tot het festival lees je hier.  De toegangsprijs voor het Vegenement is €5,- per persoon.

Fête du Champagne, Amsterdam
29 november t/m 1 december

In de Zuiveringshal in het Westerpark halen ze het Franse gevoel naar Nederland. Met meer dan 100 champagnes, variërend van bekende champagnehuizen tot kleine boutique wijnboeren, is dit een echte aanrader voor champagneliefhebbers!

Alle info met betrekking tot het festival lees je hier. De toegansprijs voor Fête du Champagne is nu €11,50 (early bird).

Lichtjesavond, Delft
10 december

In Delft wordt de historische binnenstad in de donkere decembermaand elk jaar versierd met prachtige kerstdecoraties: overal hangen lampjes en op de grote markt staat een giga kerstboom. Om de Donkere Dagen van Delft in te luiden, worden op 10 december alle lampjes aangestoken. Wandel die avond over de kerstmarkt in het oude centrum en proef heerlijke winterse lekkernijen, van kaasfondue tot oliebollen. Magisch!

Alle info met betrekking tot lichtjesavond lees je hier. De toegang is gratis.

Fonteyn Winterfestival, Utrecht
12 t/m 14 december

Fantastische wijnen van over de hele wereld, mobiele keukens die winterse gerechten serveren en de beste singer-songwriters van Utrecht, swingende bands en Utrechtse DJ’s die er een feestje van maken. Van een dagje naar het Fonteyn Winterfestival krijg je absoluut geen spijt!

Alle info met betrekking tot het winterfestival lees je hier. De toegangsprijs voor het evenement is €7,50 per persoon.

Het Amsterdamse Winterparadijs, Amsterdam
21 december t/m 4 januari 

Dit evenement doet zijn naam absoluut eer aan: je waant je tijdens Het Amsterdamse Winterparadijs in een ultieme winterwereld. Meer dan twee weken lang kun je in de RAI terecht voor schaatsen, een magisch wintertheater en après ski. In het foodparadijs vind je de winterse restaurants van BAUT en Van Dam Brasserie, haal je een kommetje van oma’s erwtensoep of verwen je jezelf met poffertjes. En voor de echte avonturiers is er dit jaar ook ijsracen en tube jumps. Wij kunnen niet wachten!

Alle info met betrekking tot het festival lees je hier. Prijzen voor tickets voor het Amsterdamse Winterparadijs variëren van €5,- tot €34.50.

Fotografie: iStock. 

The post 5x de allerleukste foodfestivals van deze herfst & winter appeared first on delicious.magazine.

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën