Airpaq: toffe rugtassen van gerecyclede materialen uit auto’s

12 augustus, 2017 door Marloes de Hooge 0

Er zijn meer merken die van 'afval' kleding of tassen maken, zoals het redelijk succesvolle Freitag bijvoorbeeld. Nu is er Airpaq; rugtassen die worden gemaakt van veiligheidsgordels en airbags. Het leuke is dat het de bedenkers dus gelukt is om er ook echt iets tofs van te maken.

De materialen die ze gebruiken zijn oersterk, ze worden niet voor niets gebruikt om in extreme situaties veiligheid te bieden. Qua kwaliteit van de stoffen zit het dus wel goed. Als je een Airpaq ziet, zie je eigenlijk ook wel meteen welke onderdelen uit de auto waarvoor zijn gebruikt. De stof van de airbag is het grote vak van de rugtas, die je met oude gordels om je rug hangt. Duurzaam, want het zijn recyclede materialen, maar ook mooi om te zien!

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën