Alain Passard komt naar Nederlands Bord’Eau

8 november, 2019 door Redactie delicious. 0

Topchefs Alain Passard en Bas van Kranen, de chef van restaurant Bord’Eau in Amsterdam, slaan de handen ineen voor een exclusief diner. En jij kan erbij zijn!

Op zaterdag 16 november brengen zij in Restaurant Bord’Eau een eerbetoon aan gastronomie en kunst.

Dineren met Alain Passard

Driesterrenchef Alain Passard is een pionier op het gebied van vegetarisch koken en brengt een ode aan groente in zijn nieuwe boek ‘Recepten van Alain Passard. De driesterren chef die groenten de hoofdrol geeft’. Een boek vol prachtige tekeningen waar Bas van Kranen een 6-gangenmenu bij heeft bedacht. En je raadt het al… dat 6-gangenmenu zal 16 november op tafel verschijnen!

alain passard tekening - delicious

Leren van een grootmeester

Tijdens het exclusieve diner staat Passard niet zelf achter de pannen, maar geeft hij een intiem symposium tussen de gangen door. Hij geeft de gasten inzicht in zijn creatieve denkwijze, zijn artistieke kant en wat groenten voor hem betekenen in zijn gerechten. Het symposium wordt geleid door niemand minder dan Alain Caron. Bovendien krijgen alle gasten de kans om de topchefs te ontmoeten op deze bijzondere avond.

Wil jij erbij zijn?

Het belooft een bijzondere avond te worden vol inspiratie, waar creativiteit en techniek samenkomen in een ode aan culinaire kunst. Wil jij daar graag bij zijn en de hand van deze bekende chefs schudden? Het zesgangenmenu kost € 245,- inclusief drank. Reserveren kan via de website van Bord’Eau.

Bron: Bord’Eau

The post Alain Passard komt naar Nederlands Bord’Eau appeared first on delicious.magazine.

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën