Aldi verkoopt nu een watermeloen cocktail voor een prikkie!

15 mei, 2019 door Girlscene RSS 0

Het zonnetje laat zich weer zien en daardoor krijgen wij nog meer zin in de zomer. Lekker chillen in de zon en ondertussen genieten van een drankje. Hou jij ook wel van een lekkere cocktail op een warme zomerdag? Dan wil jij deze watermeloen cocktail van de Aldi echt een keer proberen. Enne, je scoort hem nu voor een prikkie! 

Aldi watermeloen cocktail
Bij de Aldi kan je terecht voor heel veel leuke acties (zoals deze te gekke budgetproof koffer), maar ook heel veel lekkere drankjes. Enne, ze verkopen nu een watermeloen cocktail voor maar €2,99. Perfect voor de wijn- en watermeloenliefhebbers onder ons, want het is namelijk een mousserende wijncocktail mét watermeloen smaak. YUM! Voor een fles watermeloen cocktail van 0,75 liter betaal je dus maar €2,99. Dat wordt inslaan en de hele zomer genieten van dit lekkere drankje met je vriendinnen! 

aldi watermeloencocktail drank

DISCLAIMER: Ben jij nog geen 18+ dan helaas geen alcohol voor jou.​

Beeld: iStock, Aldi

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën