Alles ‘klopt’ aan de LG InstaView Door-in-Door koelkast

12 oktober, 2017 door Redactie Dutchcowboys 0

Wie gek is op technische snufjes gaat heel erg blij worden van deze koelkast. Nu zul je misschien denken "wat kan er zo technisch zijn aan een koelkast"? Nou, heel erg veel. Bij LG hebben ze flink hun best gedaan om eigenlijk alle innovaties van dit moment in één koelkast te stoppen.

Hoewel het bij een koelkast misschien in mindere mate gaat om het design, is het natuurlijk wel zo prettig wanneer deze er toch aan de buitenkant ook goed uitziet. Zeker wanneer deze in bijvoorbeeld een open keuken of in een kantoor staat. Even voor de goede orde: we hebben het in dit artikel over het model GSX961NEAZ van LG. Niet echt een naam om makkelijk te onthouden, dus kun je beter 'InstaView' onthouden.

lg-koelkast-2
online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën