Alles over de Nederlandse Netflix-serie Ares

9 oktober, 2019 door Girlscene RSS 0

Er worden de laatste tijd heel veel Netflix Originals gemaakt, maar tot nu toe konden we nog geen Nederlandse bingewatchen. Tot nu toe dus, want er komt ein-de-lijk een Nederlandse Netflix Original aan: de psychologische horrorserie Ares. Benieuwd waar het over gaat en wanneer je de Nederlandse Netflix-serie kan zien? We vertellen het hieronder. 

Nederlandse Netflix-serie Ares
We hebben er lang op moeten wachten, maar er komt een Nederlandse Netflix-serie aan. Het is de eerste Netflix Original Serie uit ons landje en het is voor de meiden die wel houden van een spannende serie. 

netflix serie ares
Netflix-serie Ares: het verhaal
De Nederlandse Netflix-serie Ares gaat over de beste vrienden Rosa en Jacob die worden uitgenodigd door een geheim studentengenootschap in Amsterdam. Ze komen terecht in een machtige en rijke wereld en Rosa komt erachter dat de studentengenootschap is gebouwd op duistere geheimen uit de Nederlandse geschiedenis. Om erbij te horen moeten ze een vreselijke prijs betalen. Klinkt spannend, hè?

Netflix-serie Ares cast
Rosa wordt gespeeld door de Nederlandse actrice Jade Olieberg en haar vriend Jacob door Tobias Kersloot. Verder spelen Lisa Smit, Robin Boissevain en Rifka Lodeizen ook een rol in de nieuwe Netflix Original serie. 

Netflix-serie Ares: teaser
Ben je ook zo benieuwd naar de Nederlandse Netflix Original Serie? Er is al een teaser uitgebracht en het belooft heel veel goeds. Als we de teaser mogen geloven gaat het heel duister worden en heb je wel een kussen nodig tijdens het kijken. 

Ares op Netflix
We moeten nog even geduld hebben. De serie zou eerst al verschijnen in 2019, maar helaas is het iets uitgesteld. Vanaf vrijdag 17 januari kunnen we Ares bingewatchen op Netflix. En, Ares bestaat uit acht afleveringen. Dat wordt bingewatchen dus!

Bron: Netflix-nederland.nl | Beeld: iStock

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën