Alles over het nieuwe seizoen Holland’s Next Top Model 2019

13 augustus, 2019 door Girlscene RSS 0

Voor liefhebbers van het modellenprogramma Holland's Next Top Model hebben we goed nieuws, want er komt een nieuw seizoen aan. Anna Nooshin, Kim Feenstra en Nigel Barker staan weer klaar en gaan op zoek naar Holland's Next Top Model 2019. Wanneer het op televisie komt? Dat lees je hier.

Holland's Next Top Model 2019 op televisie
Nog heel even geduld! Op maandag 2 september start het nieuwe seizoen van Holland's Next Top Model. Je kunt het programma zien bij Videoland en op RTL 5. Ook dit jaar presenteert Anna Nooshin het programma en staan haar collega's fotograaf Nigel Barker en model Kim Feenstra haar bij. Daarnaast zijn er ook nog andere BN'ers die hun steentje bijdragen aan de show, waaronder: Nikkie Plessen, Famke Louise, ontwerper Olaf Hussein en oud-winnares Loiza Lamers.

De kandidaten van Holland's Next Top Model 2019
Check hier alvast de teaser mét de kandidaten die dit jaar meedoen aan Holland's Next Top Model 2019.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door HNTM (@hollandsnexttopmodel) op

Twist
Dit jaar het seizoen ook een twist, de modellen worden namelijk verdeeld over twee huizen. Zij weten tijdens de opnames niet dat er nog een ander huis is met modellen. Tegen het eind van het programma wordt dit pas aan de deelnemers bekendgemaakt. Spannend!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin) op

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën