Anna Nooshin reageert op de geruchten over haar ‘cosmetische ingreep’

13 augustus, 2019 door Girlscene RSS 0

Vorige week ontplofte het internet, want fans van Anna Nooshin wisten het zeker: Anna heeft een cosmetische ingreep gedaan. Deze geruchten ontstonden nadat Anna een foto op haar Instagram had geplaatst. De reacties stroomden binnen, maar Anna had er zelf ook wel iets over te zeggen...

Fans denken dat Anna Nooshin haar lippen heeft laten opspuiten
''heeft ze nou haar lippen opgespoten?'', ''Wooow meteen heel ander gezicht. Vind zonder mooier en natuurlijker'', ''Wanneer zelfs Anna toegeeft aan de lipfillers 😓'' en ''zo zonde'' zijn een greep uit de reactie die Anna Nooshin ontving nadat ze onderstaande foto op haar Instagram plaatste. Er zijn ook fans die denken dat het niet om plastische chirurgie gaat: ''Volgens mij is het gewoon een goede lipliner hoor. 😍''. Anna heeft inmiddels zelf gereageerd op de geruchten en dat lees je hieronder.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin) op

De reactie
Anna Nooshin reageerde als volgt: ''Haha wow ik lees geen comments meer maar aangezien @gwenvanwaveren me wees op al jullie commentaar: dit heet lipliner en heel veel gloss dus nee ik heb niet mijn lippen laten opvullen. Maar ook al zou ik daar uiteindelijk voor kiezen (die lipliner zo krijgen is nogal een klus lol) is het aan precies niemand om er wat van te vinden behalve aan mij. Have a wonderful loving day everyone ❤️'' en plaatste hierna nog deze foto:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin) op

Beeld: Brunopress

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën