App store 2017: Apple showt beste apps en populairste muziek

7 december, 2017 door Nichal Joosse 0

Apple heeft zoals elk jaar de volgens hen beste apps, films en muziek van het jaar bekend gemaakt. Ze hebben ook een overzicht gegeven van de meest gedownloade apps op al hun mobiele platformen (en de Mac), verdeeld in gratis en betaald. Zeker voor de app-ontwikkelaars is dat een big deal, want als je daar bij zit doet dat je download-cijfers geen kwaad.

iPad en iPhone

Des te leuker is het dus dat er in elk geval één Nederlandse app in de lijst staat, namelijk Hidden Folks van Nederlandse indie-ontwikkelaar Adriaan de Jongh. Als je meer wilt weten over die game en hoe die gemaakt is kun je dat hier luisteren. De game werd gekroond tot beste iPad game van 2017. De beste app voor iPads was Affinity Photo, een - je raadt het nooit - fotobewerkingsprogramma.

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën