Apple onthult de nieuwe iPhone en wij willen ‘m allemaal hebben

13 september, 2017 door Girlscene RSS 0

Woohoo!  Vandaag is het dan eindelijk zover. Apple introduceert eindelijk dé nieuwe iPhone en wij konden niet wachten om de eerste beelden te bekijken. Het schijnt namelijk dat de iPhone sinds 2013 de grootste make-over ooit heeft gekregen. De home button is verdwenen en onze vertrouwde touch ID is vervangen door een gezichtscanner. Ben jij ook benieuwd geworden? Bekijk hier de eerste beelden.

3(!) nieuwe iPhones

Tijdens de persconferentie onthulde Apple maar liefst drie(!) nieuwe iPhones en het verbaast je vast niet dat dit deze de iPhone 8 en 8 Plus heten. Dit zijn vernieuwde versies van de iPhone 7 en 7 Plus. Dat klinkt misschien niet heel spannend, maar Apple laat het niet alleen hierbij. Naast de iPhone 8 brengt Apple ook de iPhone X op de markt en die willen wij best hebben...


De iPhone X

De iPhone X ziet er duidelijk heel anders uit. Wij vroegen ons gelijk af waar de home button is gebleven? Die heb je dus niet meer nodig net als onze vertrouwde toch ID. Je vinger scannen is vanaf nu verleden tijd, want nu scant de iPhone gewoon je gezicht. En dit is nog niet alles! Er werd namelijk ook een nieuwe variant op de emoji geïntroduceerd: de Animoji. Hierbij kunnen gebruikers met de selfiecamera van de iPhone bestaande emoji een eigen gezichtsuitdrukking geven. Hoe cool is dat!

De prijzen

Helaas moeten we voor al deze technische snufjes heel wat uurtjes werken, want de nieuwe iPhone heeft naast de grote veranderingen aan de smarrtphone ook de prijzen veranderd... Hij is straks verkrijgbaar vanaf €1.159. Oef. Dat wordt sparen!

Beeld: iStock | Bron: Apple.com

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën