Apple Watch krijgt misschien straks wijzerplaten van derden

16 april, 2018 door Nichal Joosse 0

Het zegt veel over de staat van wearables als het feit dat Apple wellicht de wijzerplaat van de Apple Watch gaat opengooien voor derde partijen. Waar het eerder alleen was voorbehouden aan speciale partners zoals Disney en Nike werd er nu nieuwe code in de tools gevonden die er op wijst dat straks ook wijzerplaten van derden ondersteund worden.

Eerder was dat niet mogelijk en mocht je als derde partij alleen zogenaamde complicaties toevoegen, kleine toevoegingen die je bovenop één van de standaard wijzerplaten mocht leggen. Het is een typisch voorbeeld van Apple die de deur dicht houdt voor eigen creativiteit van gebruikers en andere partijen, vermoedelijk in een poging om te zorgen dat de Apple Watch er altijd classy uitziet. De verandering van de code wil dus ook nog niet eens met zekerheid zeggen of dit wel gaat gebeuren: het is alleen maar een referentie naar andermans wijzerplaten.

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën