Ariana Grande weigert optreden Grammy’s en dit is de reden

9 februari, 2019 door Girlscene RSS 0

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Ariana Grande weigert op te treden bij de Grammy's, Kendall Jenner gaat voor een nieuwe hairdo en Demi Lovato verwijdert haar Twitter-account nadat ze heel veel haatcomments krijgt. 

Ariana Grande weigert optreden Grammy's
Morgen zijn de Grammy's en Ariana Grande zou optreden tijdens deze awardshow, alleen weigert de zangeres nu het podium op te gaan én uberhaupt naar de Grammy's te komen... De reden zou zijn dat Ari tijdens de medley niet haar nieuwe song '7 Rings' mag zingen en daardoor is de girl beledigd. Met de producers van de Grammy's was er namelijk afgesproken dat haar nieuwe track wel in de medley zou worden verwerkt, maar de producers willen toch zelf een ander nummer uitkiezen. Wij zijn benieuwd of ze er morgen toch bij is, want ze is namelijk zelf genomineerd voor twee Grammy's. 

The Hunger Games-actrice Jennifer Lawrence is verloofd
Jennifer Lawrence is ten huwelijk gevraagd door haar lover Cooke Maroney. Sinds afgelopen zomer wordt er gezegd dat de twee een couple zijn en nu hebben Jennifer en Cooke dus trouwplannen. Jennifer werd namelijk gespot met een gigantische ring om haar vinger. Wanneer zullen de twee in het huwelijksbootje stappen? Wij zijn benieuwd!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door AJB - Amy Joe Blog (@amyjoeblog) op

Lees ook: Demi Lovato ontvolgt haar vrienden op Instagram en dit is de reden

Demi Lovato verwijdert Twitter-account na haatcomments
Tijdens de Super Bowl in Amerika stuurde Demi Lovato een tweet en die kwam bij haar volgers niet zo goed aan. Demi schreef: "De memes over 21 Savage zijn mijn favoriete onderdeel van de Super Bowl." Alleen werd de Britse rapper 21 savage die ochtend aangehouden door de Amerikaanse immigratiedienst, omdat zijn visum verloopt en 21 Savage misschien Amerika uit wordt gezet... De zangeres kreeg direct allemaal haatberichten terug over haar drugsverleden en dus besloot Demi Twitter te verlaten en stuurde: "F**k Twitter, dit is waarom ik niet meer tweet." Op Instagram legde Demi Lovato uit dat haar tweet niks met het visum incident had te maken. 

Demi lovato twitterDemi Lovato twitter

Kendall Jenner heeft een nieuwe hairdo
Model Kendall Jenner plaatste op haar Instagram-account foto's met een nieuwe haarstijl. Het lijkt er namelijk op dat ze vanaf nu door het leven gaat met een pony! Onder de foto's schrijft Kendall: "yes, no, maybe so?" De reacties van haar volgers zijn heel erg verschillend. Sommigen vinden dat het haar geweldig staat en sommigen zeggen "NO!" Het kan natuurlijk ook zijn dat het een neppe pony is, maar wij vinden het supermooi staan bij Kendall. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kendall (@kendalljenner) op

Bron: People.com, Cosmopolitan.com, RTL Boulevard | Beeld: Brunopress, Instagram

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën