Binnenkort op Netflix: een gloednieuw seizoen van Chef’s Table

19 februari, 2019 door Redactie delicious. 0

Vanaf 22 februari (zet ‘m in je agenda!) kunnen we weer genieten van de prachtige beelden en mooie verhalen van culi-serie Chef’s Table. In dit seizoen wordt, nog meer dan in seizoen 5, de nadruk gelegd op diversiteit en wordt er zelfs ingegaan op seksisme, verslaving en racisme.

Meer Netflix foodseries of -films kijken? Dit zijn onze 5 favorieten

In het nieuwe seizoen worden vier chefs geportretteerd, die stuk voor stuk een bijzonder verhaal met zich meebrengen. Sean Brook die de Zuid-Amerikaanse keuken op z’n kop zette, de beroemde Italiaanse slager Dario Cecchini, Asma Khan, chef van een keuken in Londen die volledig uit vrouwen bestaat en Mashama Bailey, chef van het Amerikaanse restaurant The Grey.

Bekijk hier de trailer:

Kritiek op diversiteit
De serie kreeg bij voorgaande seizoenen kritiek op de mate van diversiteit in de serie. Er zouden te weinig diverse chefs worden belicht. In het vijfde seizoen luisterden de makers al naar de recensenten, toen was Christina Martínez te zien. Een Mexicaanse immigrante zonder verblijfsvergunning, die desondanks haar eigen restaurant in Philadelphia runt.

Ga jij de nieuwe serie kijken?

BEELD NETFLIX

The post Binnenkort op Netflix: een gloednieuw seizoen van Chef’s Table appeared first on delicious. magazine.

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën