Bloedhete dagen in aantocht, zondag al ruim 25 graden

20 juni, 2019 door NOS.nl binnenlands nieuws 0

Het wordt na dit weekend bijzonder warm. Zondag wordt het naar verwachting zomers warm met een temperatuur van rond de 25 graden. Na het weekend wordt het op veel plaatsen tropisch warm, in het zuidoosten mogelijk meer dan 35 graden. Dinsdag en woensdag worden de warmste dagen.

Daarbij is het ook zonnig met weinig kans op buien. Als er wel een lokale bui ontstaat, is dat wel meteen een onweersbui.

De hoge temperaturen zijn niet uitzonderlijk voor deze tijd van het jaar. Meestal is de eerste dag rond de 30 graden omstreeks 12 juni, maar soms ook al in mei. De eerste tropische dag (warmer dan 30 graden) dit jaar was op 2 juni.

Morgen start zonnig, maar later ontstaan er wel stapelwolken. Lokaal komt een enkele bui tot ontwikkeling. Het wordt niet warmer dan 18 tot 21 graden. Zaterdag wordt het 20 tot 24 graden.

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën