Broeken trends 2019: deze broeken gaan we allemaal dragen

9 oktober, 2019 door Girlscene RSS 0

Ieder seizoen zien we wel weer nieuwe trends voorbij komen en ook dit jaar zijn er weer heel veel nieuwe trends. Ook op het gebied van broeken. Er zijn namelijk weer een paar 'nieuwe' broeken die we heel veel gaan zien dit seizoen en allemaal wel willen dragen. Ben jij al klaar voor het nieuwe seizoen? Dit zijn de broeken trends van 2019. 

Broeken trends 2019: cargo broek
De cargo broeken trend heb je dit jaar vast en zeker al voorbij zien komen. De broek was vroeger al een echte trend en nu is de broek weer helemaal terug. Ga jij voor een denim variant of voor een gekleurde versie?

 

Broeken trends 2019: hele wijde broeken
Move over mom jeans, want de broeken worden nog wijder. Jep, de komende maanden gaan we heel veel wijde broeken zien. Ga bijvoorbeeld voor een variant met een hoge taille, want dat maakt het weer iets vrouwelijker. Combineer hem met een mooie blazer en dadsneakers en je hebt een supertoffe look voor het nieuwe seizoen. 

 

Broeken trends 2019: printjes
Printjes zie je overal, maar ook op de broeken. Dierenprints, letters, ruitjes en nog veel meer leuke printjes zie je nu op (spijker)broeken. Ben jij een dare devil? Combineer dan je printjesbroek met een ander printje. 
 

Broeken trends 2019: low waist
Droeg jij altijd high waist broeken? Dan hebben we slecht nieuws voor je, want de lage broeken komen ook weer meer terug. Net als vroeger mag je je ondergoed weer showen. Je hebt de low waist broeken in spijkerbroeken en ook pantalons. Enne, hoe lager, hoe beter. Ga jij voor de trend?

 

Beeld: Gettyimages

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën