Burgemeesters grote steden bezoeken moskeeën

15 maart, 2019 door ANP 0

De burgemeesters van Den Haag, Rotterdam en Amsterdam bezoeken vrijdag moskeeën in hun gemeenten om hun medeleven te uiten over de aanslagen in Nieuw-Zeeland.

Burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam gaat naar de An-Nasr moskee in zijn stad. ,,De burgemeester wil graag horen wat er leeft onder de mensen. Deze verschrikkelijke aanslagen hebben zoveel mensen geraakt”, aldus een woordvoerster van Aboutaleb.

Ook burgemeester Pauline Krikke van Den Haag bezoekt enkele moskeeën. ,,Wat een weerzinwekkende aanslag op moskeeën in Nieuw-Zeeland. Ook in onze stad, onze internationale stad van vrede en recht, doet deze gruweldaad veel pijn. In het bijzonder bij de moslimgemeenschap”, liet Krikke weten.

,,De schietpartijen in Christchurch, Nieuw-Zeeland zijn even ingrijpend als zinloos”, reageerde burgemeester Femke Halsema van Amsterdam, die ook een moskee bezoekt tijdens het middaggebed. ,,Deze buitengewone en ongekende daad van geweld is weerzinwekkend. Onze gedachten gaan uit naar de islamitische gemeenschap in Nieuw-Zeeland.”

Het bericht Burgemeesters grote steden bezoeken moskeeën verscheen eerst op Nieuws.nl.

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën