Burger King komt met nieuw product en het is geen burger

12 januari, 2018 door Girlscene RSS 0

De Double Whopper, Twister Fries en Onion Rings: begint jouw maag al te rammelen bij deze snacks van Burger King? Vanaf maandag wordt het nog moeilijker kiezen bij het fastfood restaurant, er komt namelijk een nieuw product op het menu! Een heel spannend product, want het is géén burger. En je kunt 'm nog gratis proeven ook... Klik verder voor alle details. 

Grilled Dog
Burger King staat bekend om hun heerlijke hamburgers en gekrulde friet, maar tóch slaan ze een nieuwe weg in. Vanaf maandag kun je namelijk ook een hotdog scoren bij Burger King! Het nieuwe product dat aan het menu wordt toegevoegd heet Grilled Dog: flamegrilled hotdogs van 100% rundvlees. Als topping kun je jalapeño pepers, augurk of gebakken ui kiezen. Yum!

Proberen?
Wil jij de Grilled Dog gratis proeven? Op maandag 15 januari om 17.00 uur op het Leidseplein in Amsterdam staan de girll masters klaar om jouw 'worst things of 2017' (zoals een foto met je ex) op de grill te leggen. Daarna krijg je een voucher voor de nieuwe Grilled Dog die je meteen kunt opeten bij de Burger King om de hoek. 

Beeld: iStock & Burger King

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën