California XXL: opvolger van de ‘Bulli’ California van Volkswagen

12 augustus, 2017 door Redactie StyleCowboys 0

Tijdens de Caravan Salon in Düsseldorf zal Volkswagen (afdeling bedrijfswagens) het studiemodel California XXL presenteren. Een extra grote camper op basis van de nieuwe Crafter.

Als grote voorbeeld hebben ze natuurlijk de California genomen, een van de populairste globetrotters allertijden die al tientallen jaren op basis van de Volkswagen Transporter wordt gebouwd.

California

Sinds zijn introductie in 1988 is de ‘Bulli’ California ongekend populair onder kampeerders. Zij schatten vooral het doordachte, variabele interieur van de compacte camper op waarde.

Het nieuwe studiemodel heeft de eigenschappen van de, op de Transporter gebaseerde, California, maar dan letterlijk in de vergrotende trap. De nieuwe en grotere Crafter tilt de kwaliteiten van de beproefde California met zijn vele innovatieve assistentiesystemen, comfortabele rijeigenschappen en lage verbruik naar een nog hoger plan.

Cali-XXL
online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën