Chocolovers opgelet: er bestaan potten Nutella van 3 kilo(!) en hier koop je ze

13 maart, 2018 door Girlscene RSS 0

Ben jij gek op Nutella en kun je er geen genoeg van krijgen? Dan heb je vast niet genoeg aan een standaard potje Nutella. Na twee dagen is de pot bij jou alweer leeg. Maar de oplossing is daar. Er zijn sinds kort namelijk potten met maar liefst 3 kilo(!) Nutella te koop. Nou, daar kun je wel een tijdje mee door. Dit is waar je de gigantische potten met Nutella koopt! 

Nutella op een boterham, Nutella op een banaan, Nutella op een cracker, stiekem met een lepel door de pot schrapen... Nutella smaakt letterlijk al-tijd goed. Maar het smaakt nog beter als je er super veel van hebt natuurlijk. De enorme potten met Nutella zijn verkrijgbaar bij de Duitse supermarktketen Edeka Raber, in Neukirchen-Vluyn.

De potten zijn sinds afgelopen zaterdag in het assortiment te vinden. Hoe lang de potten in de winkel blijven weten we nog niet, want ze zijn in de eerste instantie gekocht voor een speciale actie. Wel is het plan om de potten Nutella permanent in de winkel aan te bieden.

Eén pot Nutella kost €29,99. Je moet het er wel voor over hebben, want de supermarkt is twee uur rijden vanaf Rotterdam. Duurt even, maar dan heb je ook wat ;-).

Nutella kilo potten chocolade belegBron: ad.nl | Beeld: Pixabay

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën