De 5 leukste Netflix releases van deze zomer

15 juli, 2019 door Redactie Dutchcowboys 0

Ruim een kwart van de Nederlanders gaat deze zomer niet op vakantie. Maar jezelf vervelen zal je deze zomer niet doen met Netflix bij KPN, de streamingdienst heeft weer een groot aantal nieuwe serie releases die je wil gaan zien. We zetten de vijf leukste voor je op een rijtje. Hier kom je de zomer wel mee door.

1. Stranger Things

Het zal je waarschijnlijk niet ontgaan zijn (we hebben hier afgelopen maanden al minstens tien keer over geschreven), maar het derde seizoen van Stranger Things staat sinds begin deze maand online, en had al snel een nieuw kijkrecord te pakken. Het is de zomer van 1985 en onze jonge vrienden hebben ogenschijnlijk een rustige zomervakantie, maar in de eerste twee seizoen van Stranger Things hebben we al geleerd dat in Hawkins niets is wat het lijkt.

online adverteren www.zanox.nl

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën