De film Veronica op Netflix: kijk jij hem af?

13 maart, 2018 door Redactie Dutchcowboys 0

Horrorfilms lijken het altijd goed te doen op Netflix. Vorige maand kwam er een eigen Netflix Original film, The Ritual, beschikbaar (check hier de trailer). En ook The Witch, een film die je eigenlijk niet wil kijken, is te zien via Netflix. Zo af en toe duiken er nog meer pareltjes op voor fans van het genre. Films om lekker 's avonds thuis in het donker op de bank in je eentje te kijken.

Veronica

Ook de film Veronica is er een in die categorie. Deze Spaanse horrorfilm is geregisseerd door Paco Plaza en is genomineerd voor 7 Goya Awards. Heeft in de hoofdrol ondermeer Sandra Escacena, Claudia Placer en Bruna González. En het verhaal speelt zich af in Madrid 1991.

Veronica (Sandra Escacena) en haar vriendinnen Rosa (Angela Fabian) en Diana (Carla Campra) gaan met een Ouija-bord aan de slag om in contact te komen met de vriend van Diana, die is omgekomen bij een motorongeval. Maar in plaats daarvan krijgen ze contact met de overleden vader van Veronica.

Eenmaal thuis begint Veronica steeds meer het vermoeden te krijgen dat een kwade kracht haar naar huis is gevolgd. Niet handig natuurlijk als je thuis op je broertje en zusjes moet passen.

online adverteren www.zanox.nl

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën