De nieuwe Toyota GR Supra is een echte eyecatcher

13 augustus, 2019 door Nichal Joosse 0

Bij de meeste autoliefhebbers verschijnt er een grote glimlach op het gezicht bij het horen van de woorden Toyota Supra. Dit jaar was er de langverwachte comeback van deze legende.

Hij was vorig jaar te zien tijdens de Autosalon van Genève (8-18 maart 2018). Een aantal maanden later hadden wij al de mogelijkheid om achter het stuur te kruipen van dit nieuwe racemonster op en rond het Jarama circuit in Madrid.

Inmiddels is de Toyota GR Supra beschikbaar, ook in Nederland, in 2 modellen: de 3.0 Legend en de 3.0 Legend Premium. Je praat dan over een minimaal prijsverschil, waardoor er toch snel gekozen zal worden voor de Legend Premium editie. Dat is ook het model waarmee wij nu in Nederland de weg opgaan.

Gazoo Racing

Eerst even de naam van de nieuwe Toyota GR Supra. Waarbij de GR natuurlijk nieuw is. Voor wie het niet weet, die staat voor Gazoo Racing, en dat is de overkoepelende organisatie voor alle race- en rallyactiviteiten binnen het Toyota concern. Het is ook deze ‘race divisie’ die de nieuwe Supra heeft ontwikkeld. Iets dat ze eerder ook al hebben gedaan voor bijvoorbeeld de Toyota Yaris GRMN.

WOW: Een echte eyecatcher

Wat gelijk opvalt? Alle aandacht die je krijgt als je achter het stuur zit van de Toyota GR Supra. Of het nu op de snelweg is, voor een stoplicht, of gewoon thuis voor de deur. Mensen stoppen, kijken, lachen, steken hun duim omhoog, maken foto's, lopen er een extra rondje omheen, verdraaien bijna hun nek in het voorbij gaan en geven met handgebaren aan of je even wat extra gas kan geven. Het lijkt een model te zijn dat iedereen (van jong tot oud) aanspreekt.

En dat is ook niet zo vreemd natuurlijk. De Toyota Supra is een model met historie. Zijn oudste broertje is de Toyota 2000GT uit 1967. En het hiervoor laatste model uit de Supra lijn werd wereldberoemd door zijn opwachting in de film The Fast and The Furious uit 2001.

En dus zorgt de nieuwste Toyota GR Supra, the return of the Legend, ook voor veel bekijks. Waar je ook bent. Wat je ook doet. De nieuwe Toyota GR Supra zal opvallen. Maar dat komt natuurlijk niet alleen door zijn voorgeschiedenis. Ook het design, de opvallende kleuren, en natuurlijk de prestaties en de sound zorgen ervoor dat het een opvallende verschijning is. Iedere autoliefhebber zal toegeven dat het gewoon "een hele vette bak" is.

supra-breda-airport
Een stoere en sportieve look. Foto @ Breda International Airport.
online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën