Dé perfecte plek voor een culinair relaxweekend!

16 augustus, 2017 door Redactie delicious. 0

Het vakantieplezier straalt er vanaf bij Buitenhof de Leistert. Mooie vakantieboerderijen, sfeervolle nieuwe vakantiebungalows en een enorm faciliteitenaanbod. Kortom, een recreatiepark waar alles is voor een geweldig verblijf! 

Op vakantie in eigen keuken? Reis met ons mee door Azië met deze gerechten.

dé perfecte plek voor een culinair relaxweekend!


Het weer speelt geen hoofdrol bij De
Leistert
Dankzij de vele parkfaciliteiten kun je bij de Leistert elke dag actief ontspannen. Bij mooi weer, maar zeker ook wanneer de zon zich even niet laat zien. ’s Avonds gezellig uit eten of lekker zelf koken in de uitgebreide keuken van de 8-persoons culinaire bungalow. Ideaal om delicious te koken voor familie en vrienden! Ben je liefhebber van luxe? Kies dan voor een luxe vakantieboerderij of wellness bungalow met privé sauna en bubbelbad!

Volop (water)pret voor kinderen
Gaan er kinderen mee? In het subtropisch zwembad zoeven ze zo snel mogelijk van de glijbanen of kunnen ze spetteren in het kleuterbad, en ook op de overdekte Plaza met o.m. bowling en speeltoestel hebben ze volop speelplezier! Op mooie dagen zijn de buitenspeeltuin en hetdagstrand met de waterspeelelementen erg in trek bij kinderen en hun (groot)ouders.

Dagje uit…
Op zoek naar natuur? Wandel vanaf het park het aangrenzende bosgebied in en ontdek de stilte en schoonheid van het Leudal. Wie zin heeft in meer actie gaat naar Attractiepark Toverland, op een kwartier rijden van de Leistert. Wat je echt niet kan overslaan zijn de Maasplassen, het grootste aaneengesloten natuurwater van Nederland ligt klaar om ontdekt te worden!

Recreatiepark De Leistert
Heldensedijk 5
6088 NT Roggel
+31 (0)475 49 30 30
www.leistert.nl

Kijk op
www.leistert.nl/indiansummer

DELICIOUS. IN SAMENWERKING MET DE LEISTERT BEELD DE LEISTERT

Meer delicious. inspiratie opdoen? De nieuwste delicious. editie bestel je hier in onze webshop. 

online adverteren www.zanox.nl

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën