De vader van Ex On The Beach’ Renan betaalde voor zijn ontmaagding

12 juni, 2019 door Girlscene RSS 0

In het nieuwe seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch All Stars gebeuren er genoeg rare dingen. Lees: iedereen doet het met elkaar en de meiden slaan er flink op los... Maar ook buiten het programma zijn er bijzondere dingen gebeurd. Zo werd Ex On The Beach' Renan door zijn vader naar een prostituee gestuurd op zijn vijftiende. Say what?! Lees hieronder snel verder. 

Ex On The Beach' Renan ontmaagding
In een aflevering van 'Meekijken met...' gaat Koen Kardashian op bezoek bij Renan en zijn ouders. Enne, daar wordt wel iets heel bijzonders onthuld over de ontmaagding van Renan. Zijn vader vertelt namelijk dat hij heeft betaald voor de ontmaagding van Renan. Renan's vader vertelt aan Koen: "We hadden een kroegentocht in Antwerpen georganiseerd en hij mocht voor de eerste keer mee. Iedereen had wat gedronken en uiteindelijk liepen we terug langs het schipperskwartier (de prostitueebuurt van Antwerpen). Toen zei Renan ineens: 'Amai, dat is een knappe! Daar zou ik wel eens naar binnen willen'." De oom van Renan dacht dat hij het niet zou durven, maar Renan zei: "Niet durven? Let maar op." Nu komt het: de vader van Renan gaf hem €50 om naar de prostituee te gaan.

Meekijken met... Renan
Om het nog wat awkward te maken: de moeder van Renan was er ook bij toen haar zoon werd ontmaagd door een prostituee. Ze liep langs en vroeg waar Renan was. De vader van Renan zei toen: "Die is daar aan de overkant aan het 'poepen'. Loop maar door, wij wachten hier wel." Even wat uitleg bij het woord 'poepen', dat betekent in het Vlaams dus seks hebben. De avonturen van Renan waren vroeger dus wel heel erg bijzonder... 

In de video vertelt de vader van Renan ook nog dat hij zijn zoon dit seizoen wel heel erg braaf vindt. Hij zou het in ieder geval heel anders aanpakken als hij in de villa van Ex On The Beach: Double Dutch All Stars zou zitten. Benieuwd naar de hele video? Bekijk hem dan hieronder. 

Beeld: Ex On The Beach: Double Dutch

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën