Death of the Outsider: nog meer Dishonored

12 oktober, 2017 door Marnix Suilen 0

Zowel Martijn als Marnix houden allebei wel van het betere sluipwerk, dus zijn ze beiden aan de slag gegaan met Dishonored: Death of the Outsider. Zoals je zou verwachten een goede Dishonored game, alleen een tikje minder verrassend dan Dishonored 2.

Martijn: Ik hoop niet dat dit de laatste keer is dat we het over Dishonored gaan hebben. De verkopen van het tweede deel vielen volgens de geruchten tegen, hoewel ik in deze tijd niet meer durf te zeggen of rond de 2,5 miljoen stuks ´tegenvalt´. Het zou in ieder geval eeuwig zonde dat zo´n uitstekende serie het loodje zou leggen. Dat gezegd te hebben, ALS Dishonored: Death of the Outsider de zwanenzang blijkt: prima titel om de franchise mee te eindigen.

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën