Deodorant voor je schoenen? Panasonic kan hier wel iets mee!

10 augustus, 2018 door Hester Bastiaanse 0

Bah, je schoenen uitdoen en nog net geen dampende walm zien. Maar ruiken doe je hem wel, en hoe! Panasonic wil dit iedereen besparen en kondigt aan een reukverdrijver voor je schoenen te lanceren.

Geurverdrijver schoenen

Het apparaat heet de MS-D100 en blaast ionen met een hoge lading in je schoenen. Het apparaat sluit je aan en zet je op je schoenen. Zo worden deeltjes opgelost om geuren te verwijderen. Je hebt de keuze uit een normale en een lange modus, vijf of zeven uur.

Panasonic is huiverig als het gaat om vervelende geuren. De reukverdrijver voor schoenen is niet de eerste in het rijtje. Vorige zomer bracht Panasonic een hanger uit die geur verdrijft uit kleding.

Exclusief product

In Japan is de schoen-deodorant vanaf 20 september te koop. De prijs is nog niet bekend, maar zal vrij hoog zijn doordat het een specifiek product is. Elke maand worden er maar 1000 apparaten gemaakt door Panasonic.

De vraag is of het echt helpt. En of het beter is dan een deo-bus leegspuiten in je schoenen, wat uiteindelijk wel de snelste manier is om je schoenen weer naar bloemen te laten ruiken. Oke, vermengd met een lichte zweetgeur dan.

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën