Deze acteurs uit The Vampire Diaries konden elkaar niet uitstaan

12 juni, 2019 door Girlscene RSS 0

We moeten het al heel lang zonder The Vampire Diaries doen en stiekem missen we Elena, Stefan en Damon nog iedere dag. Iedere aflevering gebeurde er wel weer iets mysterieus in Mystic Falls en tussen Elena, Stefan en Damon. Maar niet alleen in The Vampire Diaries, ook buiten Mystic Falls. Er waren namelijk twee acteurs uit The Vampire Diaries die elkaar niet konden uitstaan... 

Op je werk kies je natuurlijk niet zelf je collega's uit en dat geldt ook voor de acteurs. Je kan niet kiezen wie jouw tegenspeler wordt en soms zorgt dat nog wel voor problemen. Zo ook bij The Vampire Diaries, want er waren twee acteurs die elkaar in het begin echt niet konden uitstaan op de set. En dat terwijl ze nog zo'n goede chemie leken te hebben... Het gaat namelijk over Nina Dobrev en Paul Wesley a.k.a. Elena en Stefan. 

via GIPHY

The Vampire Diaries' Nina Dobrev en Paul Wesley
In The Vampire Diaries waren Elena en Stefan helemaal in love, maar tussen de opnames door konden Nina en Paul elkaars bloed wel drinken. Nina Dobrev vertelt daarover in de podcast Directionally Challenged: "Paul en ik konden het echt niet met elkaar vinden aan het begin van de show. Ik respecteerde hem wel, maar ik vond hem niet leuk." Gelukkig konden ze dat in The Vampire Diaries goed verbloemen, want iedereen dacht (en hoopte) dat de twee in real life ook een relatie hadden door hun chemie. Nina Dobrev vertelde in de podcast: "We haatten elkaar zo erg, dat het misschien overkwam als passie en liefde. We konden gewoon echt niet met elkaar overweg de eerste vijf maanden." Gelukkig duurde het niet lang en zijn de twee nu hele goede vrienden. 

Mis je The Vampire Diaries ook zo erg? Dan is de spin-off Legacies echt een aanrader. Waarom? We leggen het je hier uit. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: GettyImages

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën