Deze Kinderchocolade ijssticks wil jij absoluut proeven

13 juni, 2018 door Girlscene RSS 0

Wat is jouw absolute guilty pleasure? Als wij iets niet kunnen weerstaan is het wel chocolade. Wij zijn groot afnemer van Tony's Chocolonely, zeggen geen nee tegen Milka en hebben een zwak voor Kinderchocolade. Dit laatste chocolademerk brengt nu ook ijs uit en dat is iets waar wij heel vrolijk van werden. Dit moeten wij natuurlijk proeven.

Kinderchocolade ijssticks
Ben jij klaar voor de beste zomersnack van 2018? Beter dan dit ga je niet krijgen namelijk. Kinderchocolade heeft naast de heerlijke chocolade namelijk nu ook ijsjes op de markt gebracht en deze zien er (uiteraard) net zo goddelijk uit als de normale chocolade. Je begrijpt natuurlijk al, wij moeten dit proberen.

Sinds februari liggen de ijssticks al in de Duitse winkels en wij vinden het hoog tijd dat deze hemelse ijsjes naar de Nederlandse supermarkten worden gebracht. De zomer komt eraan, dus laat die ijsjes maar komen.

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën