Deze nieuwe kerstfilm staat vanaf vandaag op Netflix

8 november, 2019 door Girlscene RSS 0

Ben jij ook al aan het aftellen tot kerst en kan je niet wachten om oude én nieuwe kerstfilms te kijken? Dan hebben we goed nieuws, want er worden op Netflix de komende tijd heel veel leuke kerstfilms toegevoegd. Zo ook de nieuwe kerstfilm Let It Snow en goed nieuws, want deze film staat vanaf vandaag op de streamingdienst. Pak je kleedje er maar bij en kom maar vast in de kerstsferen. 

Netflix kerstfilm Let It Snow
De nieuwe Netflix kerstfilm Let It Snow gaat over een groep tieners die in het dorp Midwestern Town wonen. Kerstavond is aangebroken, maar iedereen moet nog bedenken wat ze gaan doen met kerst. Alleen wordt het kleine dorpje getroffen door een grote sneeuwstorm, waardoor de kerst in de soep dreigt te vallen. Eén positief ding aan de sneeuwstorm: het zorgt voor cosy momenten en dus nieuwe liefdes (in ieder geval wel in de film Let It Snow).   

kerstfilm netflix nieuw
Cast Let It Snow
De nieuwe kerstfilm op Netflix is gebaseerd op het boek Let It Snow: Three Holiday Romances van John Green, Maureen Johnson en Lauren Myracle. In de film zie je heel veel bekende gezichten. Zo hebben onder andere Kiernan Shipka (The Chilling Adventures of Sabrina), Isabela Merced (Dora), Liv Hewson (Santa Clarita Diet) en Mitchell Hope (Descendants) een rol in de kerstfilm. 

Trailer Let It Snow
Benieuwd naar de film? Check hieronder alvast de trailer en plan maar een filmdate met je vreindinnen of lover. De nieuwe kerstfilm Let It Snow staat dus vanaf vandaag op Netflix! 

Beeld: iStock

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën