Deze pagina met ‘Totaal Nutteloze Wie Is De Mol Hints’ is echt hi-la-risch

11 januari, 2019 door Girlscene RSS 0

Vorige week was het eindelijk zover: een nieuw seizoen Wie is de Mol ging van start. Het speculeren is begonnen en op de zaterdagavond gaan we als een dolle op zoek naar verborgen hints in de aflevering, die er hopelijk op wijzen wie nou toch de mol is. Sommige kijkers zijn zelfs zo oplettend, dat ze werkelijk óveral een hint in zien. Wij vonden een Facebook-pagina die daar op een hilarische in meegaat, kijk maar mee.

Wie is de Mol hints
Ben jij een actief Wie is de Mol-kijker? Zit jij aanstaande zaterdag weer met je notitieboekje op de bank? Gaat er geen hint aan jou voorbij en lachen jouw vriendinnen je stiekem weleens uit dat jij overal hints ziet? De makers van de Facebook-pagina 'Totaal Nutteloze Wie Is De Mol Hints' vinden het blijkbaar ook hilarisch hoe fans de uitzendingen bestuderen en maken nu hilarische (en inderdaad totaal nutteloze memes van en wij gaan stuk. Wij zetten de meest hilarische voor je op een rij.
 

 

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën