Deze unicorn paraplu tovert jouw regenachtige dag om in een topdag

13 juni, 2018 door Girlscene RSS 0

Hoewel we de afgelopen heerlijk hebben genoten van het prachtige lenteweer, leven we natuurlijk niet in Nederland zonder dat er na deze heerlijke dagen weer een flinke plensbui valt. Helaas moesten we vandaag weer geloven aan de regen en voor morgen is er niet heel veel beters voorspeld. Om jouw regenachtige dag toch iets draaglijker te maken hebben wij deze fantastische unicorn paraplu voor jou gevonden.

Unicorn paraplu
Moet je door de regen maar heb je eigenlijk echt geen zin? Na het aanschaffen van deze fantastische unicorn paraplu wel. Jij paradeert vanaf nu met een happy face op regenachtige dagen, want iedereen wordt toch vrolijk van deze unicorn paraplu? Het beste is nog dat deze papraplu er niet alleen super cute uit ziet, maar ook nog eens aan de onderkant LED-lampen bevat waar jij in het donker absoluut de show mee steelt.

unicorn paraplu regen

Wil jij ook rondlopen met een unicorn exemplaar boven je hoofd? De paraplu koop je hier. Helaas is 'ie wel wat aan de prijzige kant voor een paraplu, maar hey, we wonen in Nederland dus het investeren in een paraplu is helemaal niet zo'n heel gek idee (en voor een heel goed excuus).

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën