Dit dekbed biedt de uitkomst voor jou en je lief

11 januari, 2019 door Girlscene RSS 0

Lovers opgelet: dé uitvinding van de eeuw is hier. Hoe herkenbaar: jij hebt het standaard te koud en je lief heeft het standaard te warm, maar jullie delen wel één bed en één deken. Dus lepeltje-lepeltje liggen is echt een no go voor jullie. Super jammer, want jullie kruipen het liefst dicht tegen elkaar aan. Het bedrijf Smart Duvet heeft hier dé oplossing voor, zodat jullie toch elkaar in de nacht kunnen opzoeken zonder het te warm of te koud te krijgen. Komt maar door!

Smart Duvet heeft namelijk een deken waarvan je de temperatuur kan instellen. En wel aan twee kanten! Hoe je dit doet is super simpel, namelijk via een app op je telefoon. Liever wat warmer? Dan kan, want door het blazen van warme lucht in de opening van jouw kant van het dekbed wordt de boel opgewarmd.  Je hoeft overigens niet bang te zijn dat je gaat zweten, want ook hieraan is gedacht. 

smart duvet

Wat al helemaal geweldig is, is dat het dekbed zichzelf gladtrekt door een speciaal hiervoor geïntegreerd systeem. Dus je hoeft nóóit meer je bed op te maken, WINNING! 

Wij snappen dat je nu helemaal om bent en er één wil aanschaffen. Echter kan dit wegens groot succes alleen nog maar in Engeland. Oh en niet geheel onbelangrijk: een tweepersoons dekbed kost een schamele €260,00 en een eenpersoons kost €240,00. 

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën