Dit is de cast van High School Musical TV series

19 februari, 2019 door Girlscene RSS 0

"We're all in this together"! Zing jij de liedjes van High School Musical stiekem ook nog steeds keihard mee en kijk jij de films ook nog al te graag? Dan wist jij vast en zeker al dat er een serie komt van High School Musical. Jammer genoeg zullen we hottie Zac Efron, Vanessa Hudgens en Ashley Tisdale er niet in zien verschijnen, maar we weten al wel meer over de cast van High School Musical TV Series. 

High School Musical TV Series
Yay, goed nieuws voor alle Wildcats, want Disney komt met de High School Musical TV series. Op de Disney streamingdienst, die er nog gaat komen, is de serie over de Wildcats straks te zien. De serie gaat over een nieuwe groep Wildcats die een wintermusical gaan maken. En zoals we van alle High School Musical-films gewend zijn komt daar heel veel drama bij kijken. 

Cast High School Musical TV Series
Jammer genoeg zullen we de oude Wildcats niet gaan spotten tussen de nieuwe cast van High School Musical TV Series, maar er zitten genoeg nieuwe hotties in de nieuwe Disney serie. Kijk je mee? 

♥ Ricky (Joshua Bassett)
Ricky is de sweetheart van East High en heeft een relatie met Nini. Jammer genoeg maakt zij het uit met Ricky en om haar terug te winnen besluit hij auditie te doen voor de wintermusical. Hij hoopt dat hij samen met Nini de hoofdrol krijgt en dat ze daardoor weer dichter bij elkaar komen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Joshua Bassett (@joshuatbassett) op

♥ Nini (Olivia Rodrigo)
Nini houdt zich altijd op de achtergrond tijdens de schoolmusicals, maar ze heeft eindelijk wat meer zelfvertrouwen en besluit om voor de hoofdrol te gaan in de wintermusical. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Olivia Rodrigo (@olivia.rodrigo) op

♥ Gina (Sofia Wylie)
Gina is helemaal in shock als ze de understudy wordt van de hoofdrolspeler in de wintermusical op school... Een beetje de nieuwe Sharpay van High School Musical. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sofia Wylie (@sofia_wylie) op

♥ E.J. (Matt Cornett)
E.J. wordt de nieuwe love interest van Nini na haar break-up met Ricky... Hij is gewend dat hij alles krijgt wat hij wil (de mannelijke versie van Sharpay). Ook heeft hij superveel zelfvertrouwen, maar stiekem heeft hij ook paniekaanvallen als zijn plannen mislukken. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ehhhh I had no clue what I was doing...⛸

Een bericht gedeeld door Matt Cornett (@mattcornett) op

♥ Kourtney (Dara Renee)
Kourtney is de best friend van Nini en houdt van make-up tutorials en is een echte feminist. Voor de schoolmusical houdt Kourtney zich bezig met de kostuums. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Dara Renee' (@dararenee) op

♥ Ashlyn (Julia Lester)
Ashlyn is de new kid op school, is songwriter, is het nichtje van E.J. en is geïnteresserd in studiebegeleiding en horoscopen.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Juj (@juliaroselester) op

♥ Big Red (Larry Saperstein)
Big Red is de beste vriend van Ricky en heeft stiekem een oogje op de ex van Ricky, Nini. Hij besluit om zich aan te sluiten bij de backstage crew van de wintermusical zodat hij heel vaak bij Nini in de buurt kan zijn. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Larry Saperstein (@larrysaperstein) op

♥ Carlos (Frankie A. Rodriguez)
Carlos is de student-choreograaf voor de wintermusical en is ook heel erg goed bevriend met de dramaleraar. Daarnaast is Carlos heel erg bang voor mislukkingen en is hij verslaafd aan Starbucks. Wij zijn benieuwd naar zijn dance moves. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Frankie A. Rodriguez (@frankiearodriguez) op

♥ Miss Jenn (Kate Reinders, staat rechts op de foto)
De strenge Ms. Darbus is ingeruild voor Miss Jenn, de nieuwe dramaleraar. Ze krijgt van de school geen geld voor de schoolmusical en samen met Carlos probeert ze er alles aan te doen om een musical neer te zetten. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kate Reinders (@katereinders) op

Bron: Seventeen | Beeld: Gettyimages

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën